ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΟΝΗ ΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ....ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ - ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ Β-Γ18 - 843 - 818 - 806 - 807 - 809 - 810 - 814

Ο αγώνας για να αποκτήσουμε ανθρώπινες συνθήκες υγιεινής συνεχίζετε.Οι έλεγχοι συνεχίζοντε!
Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί συναντούν τα ίδια παντού!

Σε Κορυδαλό ή Πέραμα.Στο Πέραμα μάλιστα βρήκαν επί τόπου συναδέλφισσα μας όπου με παρρησία τους ανέφερε ότι την υγιεινή στην τουαλέτα που έχει βαπτιστεί γυναικών, την διατηρεί η ίδια!

Έτσι η συνάδελφος μας εκτός από να οδηγεί,να δίνει πληροφορίες, να ακούει παράπονα ή να κάνει έλεγχο επιβίβασης όπως μας ζητούν, κάνει και την καθαρίστρια.
Διστυχώς όμως αμοίβεται μόνο ως οδηγός,μάλλον ούτε σαν οδηγός αφού δεν αναγνωρίζονται οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος μας, λόγω ενιαίου μισθολογίου!

Παρόλα αυτά, υπάρχει ιδιώτικη εταιρεία καθαρισμού που αμοίβεται για να διατηρεί τις τουαλέτες μας καθαρές και ανθρώπινες,πολιτισμένες.
Η σύμβαση της με την ΟΣΥ, ανανεώθηκε πριν μερικούς μήνες.Τόσο πολυ ευχαριστημένοι είναι ΟΛΟΙ από τις υπηρεσίες της;!!!

Μάλλον τόσο ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ...



ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ,ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ;ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;







Αρχειοθήκη ιστολογίου