ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΜΗ,ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!

Το ήθος και το ύφος του Οργανωτικού Γραμματέα Κατσιάδα!

Ο Οργανωτικός Γραμματέας του Συνδικάτου ΟΑΣΑ  (πασκε) λίγες ώρες πριν την διενέργεια της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του κλάδου και με αφορμή την ανακοίνωση του προστίμου του ΣΔΟΕ, κάνει την παρέμβαση του με ανάρτηση σε εργασιακές ομάδες στο facecbook, ασκώντας ''κριτική'' στον συνδικαλιστή που έκανε την καταγγελία, αλλά και στον Συνδυασμό μας, ο οποίος αυτά τα τρία χρόνια, στιγμή δεν σταμάτησε να τους μάχεται.

Θαυμάστε το ήθος και το ύφος του Οργανωτικού Γραμματέα του συλλογικού μας οργάνου.
απολαύστε το επίπεδο της αντιπαράθεσης και αναλογιστείτε τι συμβαίνει στα Διοικητικά Συμβούλια, όταν όλοι είναι εναντίον μας!

Σκεφτείτε! Αν σε μια ανοιχτή εργασιακή ομάδα με χιλιάδες μέλη εκφράζεται έτσι, τότε πως εκφράζετε αυτός και οι όμοιοι του ΠασκοΔακοΔασιτες που συνπροεδρεύουν, στα διοικητικά συμβούλια, όπου η παρουσία των συναδέλφων μετριέται στα δάκτυλα!


Κάποια ηχητικά αποσπάσματα διοικητικών συμβουλίων, επιτομή του συλλογικού ήθους και ύφους τους, σας τα έχουμε ήδη κοινοποιήσει και μπορείτε να τα βρείτε στον παρόν ιστότοπο.

(να πούμε ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που έχουμε δει ανάρτηση του Οργανωτικού Γραμματέα Κατσιάδα στο διαδίκτυο - κι αυτό επίσης λέει πολλά.)

Διαβάστε και κρίνετε!
Σας αντιπροσωπεύει;

(Από την εργασιακή ομάδα etheldrivers press, που αριθμεί κάτι λιγότερο από 5.000 μέλη!ακολουθούν οι φωτο της ανάρτησης και το κείμενο)






Επειδή κάποιοι βιάστηκαν και χάρηκαν πως ανακάλυψαν την βόμβα του αιώνα και την βόμβα μεγατόνων καλά θα κάνουν να έχουν λίγο υπομονή.

Σας το έχω ξανά πει αυτός ο μεγάλος συνδικαλισταράς Κουμούτσος με τα παχιά λόγια που ήρθε με χιλιάδες ψέματα στο συνδικάτο να καθαρίσει την «κόπρο» όπως έλεγε τότε φρόντισε σε λίγο χρονικό διάστημα να αφήσει την δική του. Συνδικαλιστής εν ενεργεία το 2011 και μάλιστα γ. γραμματέας έκανε καταγγελία στο ΣΔΟΕ στο ίδιο του το σπίτι, στο σπίτι μας, στο συνδικάτο να αποκαλύψει όπως πάντα έλεγε τις κλεψιές τις ρεμούλες και ότι άλλο είχε απωθημένο ή βιώσει ο ίδιος στην ζωη του ή κάπου αλλού σε κάποια άλλη ζωή. Έκανε καταγγελία για τον συνταξιούχο λογιστή κ. Λούλο που είχε εργασία-απασχόληση από την ίδρυση του συνδικάτου το 1993 ως ΕΘΕΛ και μετά. Ένας συνταξιούχος που τα πρώτα χρόνια την εποχή εκείνη βοήθησε το συνδικάτο και έπρεπε ο μεγάλος αυτός ηγέτης και υποστηριχτής της δικαιοσύνης και του ΣΔΟΕ να καταγγείλει το σπίτι του, το σπίτι μας. Και προείπα πριν κάποιοι βιάστηκαν γιατί η έρευνα του ΣΔΟΕ δεν έγινε τώρα αλλά σε βάθος 15ετιας. Ένας ελεγκτικός μηχανισμός που και στο σπίτι μας το ίδιο να έρθει για έλεγχο θα βρει παραβάσεις. Βρίσκοντας αυτή την βόμβα μεγατόνων που επικαλούνται κάποιοι με παρατυπίες και λάθη λογιστικά που έπρεπε όλοι αυτοί οι ταμίες που πέρασαν τόσα χρόνια να έχουν και λογιστικές γνώσεις. Η έκθεση του ΣΔΟΕ μυρωδιά Κουμούτσο η έκθεση των φίλων σου παρακρατικέ φασίστα δεν γράφει πουθενά την λέξη που θα επιθυμούσες ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ!!!.
ΚΑΡΦΩΣΕΣ το συνδικάτο «γερμανοτσολιά» και πληρώθηκες καλά από το σύστημα που χρόνια υπηρετούσες εσύ και οι ομοϊδεάτες σου. Πληρώθηκες καλά με 3 μήνες κανονική άδεια και άδεια άνευ αποδοχών άλλους 5 μήνες πριν καλά καλά μπει το έτος 2015 και χωρίς να έχεις πάρει ούτε μια μέρα κανονική άδεια για να πας στον Καναδά και να έχεις και το θράσος από εκεί να μιλάς ακόμη!!! Μυρωδιά!!! Μήπως σου έφεραν και τα εισιτήρια σπίτι δοσίλογε???
Να έχεις το θράσος αληταρά να χαίρεσαι που από τις συνδρομές των εργαζομένων, για λογιστικά λάθη και μονο 15 ετών, υπάρχει περίπτωση να καρπωθεί χρήματα το ΣΔΟΕ. Όχι στον Καναδά τρύπιε αλλά στην Αλάσκα να πας ηρεμία δε θα βρεις ποτέ!!!.
Γιατί βέβαια στην Ελλάδα αν έχεις σκοπό γυρίσεις ρώτα πρώτα γιατί με τις ποινές που ξέρεις καλά ότι έχεις στην πλάτη σου, με τα ψέματα και τις λασπολογίες που έγραφες τόσα χρόνια, θα σε περιμένουν κάτι παιδιά με κάτι βραχιόλια στο αεροδρόμιο τρύπιε!!!.
Αυτός ο μεγάλος ηγέτης άφησε κληρονόμους στο πόδι του και άλλους εγγυητές της τάξης και ηθικής. Τα «κόμματα έξω από την πύλη» αυτοί έχουν αναλάβει την ίδια εργολαβία αλλά και μια άλλη ….το Κ.Ε.Α. Η μοναδική τους συνδικαλιστική δράση το ΚΕΑ, το ΚΕΑ και το ΚΕΑ. Τα οικονομικά του συνδικάτου, τα οικονομικά του συνδικάτου και τα οικονομικά του συνδικάτου. Αυτοδιορίστηκαν εισαγγελείς, οικονομολόγοι και φυσικά εγγυητές πάσης φύσεως συνδικαλιστικών και εργατικών ενεργειών. Η χαρά του εκπροσώπου αυτού του συνδυασμού Σκοκέα ήταν απερίγραπτη στο τελευταίο οικονομικό Δ.Σ. περί μεγάλης ανακάλυψης και απόδειξης των λεγόμενων τους τόσο καιρό μέσα από ανακοινώσεις που έλεγαν ότι δεν είχαν πρόσβαση στο ταμείο, αλλά είχε φροντίσει ο μυρωδιάς κουμουτσος να τους ενημερώσει πριν πάρει το αεροπλάνο.
Προς τι η έκπληξη Σκοκέα αφού μέλος του συνδυασμού σου είχε στείλει έγγραφο στο ΣΔΟΕ και ζητούσε ενημέρωση για τον έλεγχο και μάλιστα τους προέτρεπε γιατί αργούσαν, τώρα μάθατε για αυτό τον έλεγχο ???
Τι ενημέρωσε το ΣΔΟΕ τον μεγάλο στέλεχος του συνδυασμού σας γιατί δεν βγάλατε μια ανακοίνωση????
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ εδώ και τώρα τα παιχνίδια με τον οικονομικό συνδικαλισμό της βρώμιας και της λάσπης που προσπαθείτε χρόνια τωρα εσείς και αυτός που σας άφησε την κληρονομία να περάσετε στους εργαζόμενους έχοντας πράγματι εντολές «έξω από την πύλη».
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να σπέρνετε μικρόβια στους εργαζόμενους και ασχοληθείτε με αυτό αυτό που σας έστειλαν οι εργαζόμενοι να κάνετε στο συνδικάτο.
Τα χρήματα των εργαζομένων είναι καλά θωρακισμένα και το γνωρίζετε καλά, τόσο καλά που σας ενοχλεί μιας και πολλές επιχειρήσατε να τα μοιράσετε και να σκορπίσετε με μοναδικό σκοπό που αποκαλύψατε μόνοι σας, την δημιουργία ενός σωματείου οδηγών. Κανένας άλλος συνδυασμός ή παράταξη δεν σας ακολουθεί σε αυτή την κατρακύλα και σύντομα οι εργαζόμενοι θα σας στείλουν εκεί που έστειλαν τον συνδυασμό του μυρωδιά. Έχετε πιαστεί από την κουβέντα του συνάδελφου Κιούση που προσπάθησε και καλά έκανε να προστατέψει από την λάσπη σας την παράταξη του και προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα για την γενική συνέλευση. Και αυτή η προσπάθεια σας έπεσε στο κενό. Βιαστήκατε να χαρείτε εκτός και έχετε βρει και εσείς αεροπλάνο και χώρα…
Καληνυχτα σας τα υπολειπα στην Γ.Σ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου