ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΟΔΗΓΙΩΝ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Διαβάσαμε την έγγραφη απάντηση από το Κέντρο Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου,του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, που αφορούσε στα θέματα υγείας και ασφάλειας μας στους χώρους εργασίας.

Δεν θα αναφερθούμε στα περί Τεχνικού Ασφαλείας ή Γιατρού Εργασίας.Θα πούμε μόνο για την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας η οποία αποτελείτε από εργαζόμενους και την οποία παρόλο που ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να εκλέξουμε μέσα από Γενική Συνέλευση,δεν το έχουμε κάνει.

Αν υπηρχε η επιτροπή,πολλά που τώρα είμαστε αναγκασμένοι να υπομένουμε στην βάρδια  μας, λόγω της αδιαφορίας των υπηρεσιακών παραγόντων και του συμβιβασμού των θεσμικών,δεν θα υπήρχαν!

 Γι αυτό ακριβώς και δεν αφήνουν να δημιουργηθεί.

 

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ;ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ;Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ;!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΕΝΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!



Αρχειοθήκη ιστολογίου