ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ

Η αποκάλυψη του τεράστιου προστίμου του ΣΔΟΕ 177.975.86 ευρώ στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, είχε σαν αποτέλεσμα να λήξη η Αποκριά πριν την ώρα της.

Το χάσιμο της ψυχραιμίας από πλευράς Προέδρου Λ. Σκούλου, όπου με προσέβαλε σε προσωπικό επίπεδο με σχόλιο για τα παντελόνια μου και την καταγωγή μου, δρόμο των προσωπικών προσβολών που ακολούθησε σε νέο εκτροχιασμό του, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γ. Κιούσης, αλλά και άλλοι, φανερώνει το μέγεθος της εμπλοκής όλων όσων διαχειρίζονται από θέσεις ευθύνης της εισφορές των συναδέλφων μας.

Η δε απόστροφος του λόγου του Αντιπροέδρου Κιούση,  όπου απείλησε  ότι <<αν κάποιος αφήσει έστω υπόνοια σε θέμα που αφορά τα οικονομικά για τη ΔΑΣ θα γίνει της πουτάνας στην συνέλευση>>, φανερώνει πανικό και φέρνει στο μυαλό εικόνες από την προηγούμενη εκλογοαπολογιστική, όταν στελέχη της ΠΑΣΚΕ που συμπροεδρεύει η ΔΑΣ, τραμπούκιζαν τον συνδικαλιστή Κουμούτσο, όταν αυτός προσπαθούσε από βήματος να καταγγείλει, όλα όσα τώρα το ΣΔΟΕ αποκαλύπτει.

Αποχώρησα από την διενέργεια ενός θεσμού που τόσο έχετε εξευτελίσει, από σεβασμό προς το ματωμένο κεκτημένο και προς τον εαυτό μου. Στα τρία χρόνια που συμμετέχω στο θεσμό, δεν απείλησα ούτε προσέβαλα ποτέ κανένα!


Αρχειοθήκη ιστολογίου