ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΑΣΑ.


Από την σημερινή 06/02/15 προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δ.Σ   του Ο.Α.Σ.Α Γρηγόρη Δημητριάδη, στην φώτο μαζί τον συνάδελφο από το αμ/σιο του Βοτανικού Β.Κατρόπουλο Α.Μ 6505.
Στην συνάντηση παρευρέθηκε επίσης και ο εκλεγμένος με  τον συνδυασμό μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου μας,Παναγιώτης Σκοκέας.

Τέθηκαν και συζητήθηκαν τα θέματα της παράνομης, παράτυπης και ανεκδιήγητης διαθεσιμότητας του Βασίλη (η οποία μπορεί να έχει λήξει αλλά οι μηνύσεις από το Βασίλη τώρα έρχονται) όπως και γενικότερα το θέμα των αυθαίρετων ποινολογήσεων στην ΟΣΥ.
Επίσης τα προβλήματα στην λειτουργία του συγκοινωνιακού έργου,ασφάλεια,στόλος,χρόνοι διαδρομής,κλεισίματα,ορθή αναγραφή δρομολογίων και άλλα θέματα που άπτονται στην αρμοδιότητα του ΟΑΣΑ και στα οποία ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα πάρει θέση.

(Σημείωση:Ο φάκελος του Βασίλη λέει πολλά!)

Περισσότερα από την συνάντηση στο άμεσο μέλλον, αναλόγως και με την συνέπεια των λόγων του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΑΣΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου