ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΚΔΕ / ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αξιότιμοι κύριοι

Βρίσκομαι στη δεινή θέση να καταγγείλω την εντελώς προκλητική και αδικαιολόγητη πράξη προς εμένα και το επιβατικό κοινό που συνέβη την Κυριακή 14/12/14.
Συγκεκριμένα εργαζόμουν στη γραμμή Α15 με βάρδια 121 και αριθμό λεωφορείου ΥΝΡ-9143 ,φτάνοντας στο τέρμα Δάσος Χαϊδαρίου
και ώρα 23:22 διαπίστωσα οτι το Λ/Φ είχε σοβαρότατη βλάβη στο σύστημα πέδησης (απώλεια αέρα).Τηλεφώνησα άμεσα στο συνεργείο του
αμαξοστασίου Ανω Λιοσίων (350007) οπου ενημέρωσα για τη βλάβη. Ακολούθησα τις οδηγίες και αφού διαπιστώθηκε οτι δε μπορούσε να αποκατασταθεί η βλάβη με ενημέρωσαν οτι θα έστελναν το κινητό συνεργείο.

Ενημέρωσα το γραφείο κινήσεως για τη βλάβη και την απώλεια των δύο δρομολογίων -23:30 απο τέρμα Χαϊδαρίου(τελευταίο) και 24:00 απο Σταθμό Λαρίσης (τελευταίο).
Συγκεκριμένα μίλησα με το συνάδελφο Η. Γουργουλίτσας ο οποίος μου επισήμανε οτι έπρεπε να ενημερώσω την Κ.Δ.Ε., πράγμα το οποίο έκανα απο το υπηρεσιακό μου τηλέφωνο πολλές φορές και ενώ καλούσε ,δεν απάνταγε κανείς. Κάλεσα για δεύτερη φορά το γραφείο κινήσεως ενημερώνοντας οτι δεν απαντούν απο τη Κ.Δ.Ε..
Ο συνάδελφος απο το γραφείο κινήσεως μου έδωσε το σταθερό τηλέφωνο, οπου κάλεσα κατ’ επανάληψη απο το προσωπικό μου κινητό τηλέφωνο, ενώ παράλληλα
καλούσα και το 350340 με το υπηρεσιακό μου. Καμία απάντηση. Οι τηλεφωνικές κλήσεις και στα δύο κινητά είναι αποθηκευμένες στις μνήμες των τηλεφώνων.
Γνωρίζω οτι το πρώτο καθώς και το τελευταίο δρομολόγιο της οποίας γραμμής θεωρούνται  <<ΙΕΡΑ>>.Γι’αυτό και καλούσα συνέχεια και στα δυο τηλέφωνα μέχρι τις 23:55
χωρίς καμία απάντηση.

Στις 00:35 ήρθε το κινητό συνεργείο οπου άμεσα αποκατέστησε τη βλάβη. Επέστρεψα στο Αμαξοστάσιο με ώρα εισόδου 01:20,έκανα δελτίο στο συνεργείο λόγω απώλειας δρομολογίων (παρέδωσα αντίγραφο στο γραφείο κινήσεως)και έκανα εγγραφή στο βιβλίο συμβάντων.
Παρακαλώ οπως επιληφθείτε του θέματος, διότι είναι ανεπίτρεπτο πέρα απο τους οποίους λόγους επικαλεστούν, να μην απαντούν στα τηλέφωνα τις δεδομένες στιγμές αλλά δε μπήκαν και στο κόπο να με καλέσουν όταν κάποια στιγμή θα είδαν τις κλήσεις μου .Απο τις 23:30 που ξεκίνησα να τηλεφωνώ μέχρι και την ώρα που γύρισα στο ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ δεν με είχε καλέσει κανείς.

Παρακαλώ όπως λάβω αντίγραφα της οποίας πειθαρχικής διαδικασίας (χωρίς ονοματεπώνυμο λόγω προσ. δεδομένων) διότι έχω έννομο συμφέρον .

Μετα τιμής,
Γιαννόπουλος ΔημήτρηςΑ.Μ.9976

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ! - ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ - ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ; Η ΄ΘΑ ΤΣΑΤΣΕΥΕΙΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΝΤΑΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....(ΟΙ ΠΙΟ ΤΣΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΡΕΠΟ,ΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ!)



Αρχειοθήκη ιστολογίου