ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η "ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Από τις 29/7/14 μόνο εμείς με ανακοίνωση μας σας ενημερώναμε για τις επικείμενες αλλαγές στις συγκοινωνίες ενημερώναμε για την επικείμενη ένταξη μας στην ΕΑΠ και καταγγέλλαμε το προεδρείο για την έλλειψη πληροφόρησης σε αντιδιαστολή με τον εργοδότη μας.


Την 1/9/14 μόνοι εμείς με αιτία τις αλλαγές που σας είχαμε προαναγγείλει σας ενημερώνουμε για πρεμιέρα της ενοποίησης με αφετηρία την κοινή τιμολογιακή πολιτική σας ενημερώνουμε ξανά για την επικείμενη ένταξη μας στην ενιαία αρχή πληρωμών στο τέλος του μήνα και καταγγέλλουμε εκ νέου το προεδρείο για την ανυπαρξία του και την μέθοδο του τετελεσμένου που μας επιβάλει ,μια μέθοδο που δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Επίσης για άλλη μια φορά καταγγέλλουμε την κατάντια την ενημέρωση μας να την δεχόμαστε από τον εργοδότη μας .


Στις 12/9/14 πάλι μόνο εμείς σας ενημερώνουμε για το τι ειπώθηκε στο Δ.Σ. Με θέμα την ΕΑΠ σας κοινοποιούμε την πρόταση του αναφέρθηκε στο Δ.Σ και σας ενημερώνουμε και για την δική μας. Επίσης καταγγέλλουμε πάλι το προεδρείο που για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα ουδέποτε ενημέρωσαν ούτε ζήτησαν τη γνώμη μας

Την ίδια μέρα 12/9/14 και έχοντας καταλάβει το παιχνίδι που πάει να συντελεστεί πάλι με την μισθοδοσία προεκλογικά με έγγραφο μας προς το προεδρείο καταγγέλλουμε ξανά την έλλειψη ενημέρωσης και το ψέμα του προέδρου.Επίσης ξανακάνουμε την πρόταση που εκ των τετελεσμένων είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε .

Η πρόταση μας στον πρόεδρο της ΟΣΥ,χωρίς να μασάμε τα λόγια μας.''Ένταξη που ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ''.(Δέσμιοι των ΠΑΣΚΟΔΑΚΕ και των συνθηκών της πραξικοπηματικής διοίκησεις που έχουν ΕΠΙΒΑΛΕΙ στο Συνδικάτο μας.


Ως τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση γι’ αυτά τα θέματα από ΚΑΝΕΝΑΝ.
Στις 30/9 με αιτία ότι ήταν η μέρα της νέας πληρωμής άρα είχε παρέλθει το διάστημα που θα ,μπορούσε να μας ενημερώσει το προεδρείο σε έγγραφο με θέμα την απαξίωση του συνδικαλιστικού μας οργάνου καταγγέλλουμε την δουλοπρέπειά του και τα παρακάλια του στον διευθύνοντα όπως επίσης και το απαράδεκτο ενώ αλλάζει το μισθολογικό καθεστώς και χρεωνόμαστε αυτοί ακόμα δεν έχουν βγάλει λέξη παρά άλλη μια φορά  μας ενημερώνει ο εργοδότης μας.

Όλα τα παραπάνω έγγραφα δείχνουν ότι δουλεύουμε πειθαρχημένα και με σύστημα,σεβόμενοι απόλυτα τον θεσμικό μας ρόλο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Μονταζίερας,που εκδόθηκε αφού είχαν ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΟΛΑ,όταν πλέον είχαμε χαλάσει τα σχέδια για διπλές μισθοδοσίες και θολό μισθολογικό τοπίο των ΠΑΣΚΟΔΑΚΕ.


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΟΣΥ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:31


ΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:35

OSY BUS DRIVERS 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:31

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:34

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ - ΤΑΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:34


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΟΠΟΥ
Η μονταζιερα επεμβαίνει και διακόπτει τον παναγιώτη που βάζει τα πράγματα στη θέση τους απαντώντας στα ψέματα των Κατσιάδα και Σκούλου, βγάζοντας τους από το αδιέξοδο που όμως μπαίνει αυτός.
Απέναντι στα έγγραφα που του διάβαζε ο Παναγιώτης και την απάτη με την ανακοίνωση ,που ξεσκέπασε, ο Κασιμέρης διάβαζε σχόλια από το φέισμπουκ!!!
Ακούστε το πάθος και το θράσος που καταφέρετε εναντίον του συνδυασμού,ακούστε το παραλήρημα των ύβρεων...γιατί άραγε τόσο πάθος;!Από αγάπη για τον κλάδο;
 
Το απόσπασμα τελειώνει με τον σταθμάρχη κίνησης Ελληνικού να συκοφαντεί για άλλη μια φορά τον Παναγιώτη ο οποίος έφευγε για να συνδράμει συνάδελφο έπειτα από αίτηση του προς το Διοικητικό Συμβούλιο.Οι υπόλοιποι ΄΄εμειναν να βρίζουν τα κόμματα έξω από την πύλη...
Ακούγοντε κατά σειρά Κατσιάδας,Σκοκέας,Κασιμέρης,Σκούλος.

(Λυπούμαστε που ανέβηκαν από μέρους μας τόσο οι τόνοι,ήταν η πρώτη φορά - ελπίζουμε και η τελευταία - αλλά ήταν αναγκαίο και απαραίτητο ώστε να πέσουν οι μάσκες ακόμα και για τους πιο αδαείς).

























Αρχειοθήκη ιστολογίου